Projecte

A l’Empordà, la rufa es coneix com el núvol que sobrevola la comarca anunciant l’arribada de la tramuntana, de la mateixa manera, l’escuma de la Rufa sura damunt d’un Empordà en estat líquid presagiant un nou moment de plaer a punt per a ser degustat. 

Joan Benejam Vidal

nascut a l’Abril del 1983 a Figueres,

_MG_7664

Enginyer Tècnic Agrícola per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona i Sommelier, per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i la Universitat de Girona sota la direcció de Josep Roca. Fa més de deu anys que es dedica professionalment al món del vi, tant en l’elaboració com en la seva divulgació. Ha treballat a nombrosos cellers de l’Empordà com ara l’Espelt, Martín Faixó (Perafita), Mas Vida, Vins de Taller, Sota els Àngels.

Actualment és soci Fundador de Rufa Cervesera de l’Empordà i d’Immmpressions, empresa dedicada a organitzar activitats i tallers d’anàlisi sensorial, Formador en programes de gestió de cellers de l’empresa multinacional ISAGRI, i professor del Cicle Formatiu d’Olis i Vins a l’Institut de Llançà.

 

cropped-cervesaempordanesan.jpg